Haop Duit Laeve

Familie & Vrienden

De dag dat je geconfronteerd wordt met de diagnose kanker, staat de wereld helemaal stil. Helaas heb ik dit al een paar keer mee moeten maken bij mensen die heel dichtbij me staan. Als je dit meemaakt, denk je er wel eens over na hoe je zelf zult reageren als je dit overkomt. Ik weet nu dat je dit niet kunt voorspellen. Bijna negen jaar geleden is een hele lieve vriendin overleden aan deze ziekte. Ik heb heel dichtbij gestaan maar nu pas begrijp ik wat zij allemaal door heeft gemaakt en wat zou ik graag met haar praten nu. De dankbaarheid die zij had voor haar familie en vrienden is heel herkenbaar nu.

Mijn familie en vrienden zijn zo belangrijk en in elke fase van mijn ziekte zijn ze er voor mij op hun eigen manier. Het gevoel dat je een team achter je hebt staan geeft me heel veel kracht.

Zij zorgen er voor dat ik kan genieten en zij zijn er voor mij als het even niet goed gaat. De kinderen van mijn familie en vrienden zorgen er regelmatig voor dat ik even alles vergeet door hun puurheid en hun humor. Als je tevreden bent met weinig, dan bezig je veel.

Comments

Phill Hermans
January 26, 2019 at 6:19 pm

Petra, wat een mooi initiatief, wij wensen je heel veel liefs en een heel goed bezochte website. Succes met de Venloop. Liefs Phill en Ruud.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *