Haop Duit Laeve

Goed Nieuws

Na de laatste chemo in april vorig jaar, heb ik elke zes weken controle bij de oncoloog. Elke zes weken wordt het bloed gecontroleerd en elke drie maanden een scan. Vooral de periode van de scan is een heel spannende tijd. Vanaf half december heb ik veel last van buikpijn dus ze hebben de scan vervroegd. Deze heb ik vorige week gehad en GELUKKIG ziet het er nog steeds goed uit. De uitzaaiingen zijn niet zichtbaar en de tumor is moeilijk waarneembaar. Natuurlijk moeten we wel gaan bekijken waar de pijn vandaan komt maar deze komt niet van de kanker. Beter nieuws had ik niet kunnen krijgen. Het is heel fijn dat ik goed kan praten met de oncoloog en dat ik goede steun krijg van de dames van de oncologische dagbehandeling. Het is vreselijk als je chemo krijgt maar de begeleiding is geweldig, petje af.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *