Haop Duit Laeve

Living with Hope Foundation

Het jaar 2019 goed begonnen met mijn eerste vergadering met deze stichting. Tijdens deze vergadering mocht ik een groep enthousiaste mensen ontmoeten die zelf alvleesklierkanker hebben of nauw betrokken zijn bij iemand die alvleesklierkanker heeft of hieraan is overleden. Het is heel bijzonder om te zien dat mensen hoeveel willen doen voor lotgenoten. Living with Hope is ook actief met als doel om meer onderzoek mogelijk te maken.

Er is een mooie website: https://www.livingwithhope.nl/.

Het is nog niet duidelijk wat ik ga doen maar we starten in elk geval met het organiseren van de Venloop. De donaties die we krijgen, zullen via Living with Hope naar onderzoek gaan.

Er zijn veel mogelijkheden om de stichting onder de aandacht te brengen in deze regio. Hier wil ik me voor in gaan zetten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *